,,Ons werk is altijd maatwerk, geen zorgvraag is hetzelfde."
,,Ons werk is altijd maatwerk, geen zorgvraag is hetzelfde." Suzanne Heikoop
Advertorial

Overname De Laet Logopediepraktijk; Nicole de Laet geeft stokje over aan Angelique Oostrijk

30 juni 2021 om 16:04 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Sinds 2013 zijn Nicole De Laet en collega Ingrid van der Ham de vaste gezichten van De Laet Logopedie in Hardinxveld. Eerst vanuit de fysiotherapiepraktijk van Kees Lanser en later verhuisden de therapeuten mee naar het Gezondheidscentrum aan de Peulenstraat. Nu Ingrid met prepensioen gaat, neemt Angelique Oostrijk van logopediepraktijk Stadspolders en Stottercentrum Drechtsteden de Hardinxveldse vestiging onder haar hoede. Voor de één een einde, voor de ander een begin.

,,Zesendertig jaar terug opende ik mijn praktijk in Papendrecht”, vertelt Nicole De Laet. ,,Ik begon in een klein kamertje en langzaam groeide het uit tot een praktijk met een team van zeven personen. In 2013 werd de Logopedische Dienst Kring Sliedrecht opgeheven. Op het moment dat ik bezig was om mijn aandeel in Gezondheidscentrum Papendrecht vorm te geven, klopte Sliedrecht aan of ik interesse had om de collega’s in dienst over te nemen. Eén van hen was Ingrid van der Ham. Met haar ben ik in 2013 ook in Hardinxveld een praktijk gestart, inpandig bij fysiotherapeut Kees Lanser. Daar heeft Ingrid vijf jaar met plezier gewerkt. Het Gezondheidscentrum in Hardinxveld volgde, een fantastische locatie met allerlei disciplines onder één dak. Ingrid was daar twee dagen per week aanwezig en er ontstonden ook mooie samenwerkingen. Pas gaf ze echter aan dat ze, na een logopediecarrière van veertig jaar, per 1 juli met pensioen wilde gaan. Omdat ik zelf meer richting Papendrecht zit, was het lastig om de praktijk in Hardinxveld ook te blijven runnen. Binnen Maatschap Logonet Drechtsteden, waar beiden deel van uitmaken, gaf Angelique aan graag deze praktijklocatie te willen overnemen.”

TWEE VESTIGINGEN Angelique Oostrijk heeft al een praktijk met twee vestigingen in Dordrecht. ,,Daar werken we met zijn vieren. We hebben ook een uitmuntende vierdejaars stagiaire aan onze praktijk weten te verbinden. Zij gaat twee dagen allround logopedie bieden in Hardinxveld. Ikzelf spring bij als stottertherapeut, wanneer nodig. We gaan actief samenwerken met De Jong en Vitaal voor fysiotherapie, zo kunnen we iedereen inpandig bedienen. We hopen veel kinderen en volwassenen te kunnen helpen om beter om te gaan met hun communicatiebeperkingen. Ons werk is altijd maatwerk, geen zorgvraag is hetzelfde. Daarom is het fantastisch als door onze hulp een kind beter mee kan komen op school, beter leert om de taal te beheersen of de verstaanbaarheid op orde krijgt. We hopen dat we wat Nicole en Ingrid hebben opgebouwd, met goed gevolg kunnen voortzetten en uitbouwen. De samenwerking met de scholen en verwijzers hoort daarbij. In het komende jaar hopen we een nieuwe naam aan de praktijk te kunnen hangen, dan zijn we helemaal klaar voor de toekomst!”

Angelique Oostrijk - info@logopediestadspolders.nl - 078-6215738.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie