Chili con carne met rijst.
Chili con carne met rijst. www.pixabay.com/TJENA

Schuif gezellig Aan Tafel in de Peulenhof

1 november 2022 om 10:00

HARDINXVELD-GIESSENDAM Elke derde woensdag van de maand kunnen senioren ‘Aan Tafel’ schuiven in de Peulenhof voor een heerlijke driegangenmaaltijd. Op woensdag 16 november staat het menu in het teken van chili con carne. Vooraf wordt een helderde groentesoep geserveerd, gevolgd door chili con carne. Daarbij worden rijst, rauwkost en natuurlijk tortilla chips geserveerd. Als toetje is er dikke yoghurt met honing.

Aan Tafel wordt georganiseerd door Waardeburgh. Aanmelden kan tot vrijdag 11 november aanstaande bij de receptie van zorgcentrum Pedaja via 0184-617722. De kosten bedragen €11,00 inclusief één consumptie. Leden van Waardeburghplus betalen €10,50. De maaltijd begint om 12.00 uur in de Peulenhof, Venusstraat 1a in Hardinxveld-Giessendam. 


Speculaaspoppenactie

HARDINXVELD-GIESSENDAM Vanaf maandag 31 oktober zijn de leden van Muziekvereniging EMS de jaarlijkse speculaaspoppen aan het verkopen en bezorgen. Deze poppen zijn niet alleen lekker om zelf op te eten, maar kunnen met doos ook goed als cadeau worden weggegeven. De prijs per pop is €5,50. De opbrengst van deze actie gebruiken wij voor de aanschaf en onderhoud van instrumenten en benodigdheden voor de jeugdleden. Hierdoor blijft muziek maken en sporten bij EMS voor de jeugd betaalbaar. De speculaaspoppen kunnen nog steeds besteld worden via emshardinxveld@hotmail.com of 06-20823540 en www.emshardinxveld.nl.