Zaterdag 12 november houdt de Popschool een afwisselende bandavond in partycentrum ’t Hart in Boven-Hardinxveld.
Zaterdag 12 november houdt de Popschool een afwisselende bandavond in partycentrum ’t Hart in Boven-Hardinxveld. De Popschool

Bandavond ‘de Popschool’ met voor elk wat wils

9 november 2022 om 07:33 Muziek

BOVEN-HARDINXVELD Zaterdag 12 november houdt de Popschool een afwisselende bandavond in partycentrum ’t Hart in Boven-Hardinxveld. Na een aantal jaren waarin er weinig tot niets mogelijk was qua uitvoeringen hebben de bandcoaches weer een aantal band klaargestoomd voor een spetterend optreden. 

Naast de bestaande bands 52C en Set-up betreden ook twee nieuwe bands het podium. Too Many Variables, een funky band vol twintigers en de jongste band ManicPanic. ManicPanic is niet alleen qua leeftijd de jongste band, maar is pas sinds de zomervakantie bij elkaar. Volgens Pim van den Hil, naast bandcoach ook eigenaar van de Popschool is er deze bandavond echt voor een ieder wat wils: ,,We hebben stevige rock, wat golden oldies en hedendaags repertoire. Daarnaast willen we graag alle bands een mooie podium ervaring bieden, of je nu een halfjaartje bij elkaar bent of al vijf jaar!” 

Tijdens de bandavond wordt afscheid genomen van de eerste popschoolband 52C. Na een lange periode van samenspelen en verschillende optredens gaan hebben de meeste bandleden nieuwe muzikale uitdagingen gevonden waarin ze verder hun eigen weg gaan. Gelukkig staan er drie nieuwe bands in de steigers die de komende tijd klaargestoomd worden op het podium te betreden. De zaal in ’t Hart is op 12 november open vanaf 19.00 uur, rond 19.20 uur opent ManicPanic de avond.
Kaarten/bandjes zijn in de voorverkoop voor €7,50 te verkrijgen via de bandleden of via www.musicgiftshop.nl. Aan de deur kosten de kaarten €10,00.