Martine Lanser: ,,Mensen begeleiden naar gezondere keuzes, is echt super.”
Martine Lanser: ,,Mensen begeleiden naar gezondere keuzes, is echt super.” Lanser Leven

Onderzoek chronische klachten bij praktijk LanserLeven

7 november 2022 om 15:23

Waarom dit onderzoek?

Voor wie kampt met chronische klachten en zoekt naar verlichting, kan terecht bij Martine Lanser. Zij is een onderzoek gestart naar verschillende chronische aandoeningen. Als holistisch therapeut en levenscoach kijkt zij breder naar gezondheid en neemt het gehele plaatje mee van de cliënt. 

Martine: ,,Er is weinig bekend over oorzaken van chronische klachten, waardoor oplossingen uitblijven en men ‘moet leren leven’ met ongemak en pijn. Ik denk dat er meer mogelijk is, waar het reguliere systeem aan voorbij gaat. Leefstijl, leefomgeving, onverwerkte emoties en oude patronen zijn onderliggend aan veel fysieke en mentale problemen. Als iets te lang geen (juiste) aandacht krijgt, gaan lichaam en geest protesteren.”

Doel en investering

Het doel is te onderzoeken hoeveel impact de LanserLeven methode heeft op verbetering van de klacht. Bij ingesleten patronen, die de klacht in stand houden, is een intensieve aanpak en een vernieuwende blik noodzakelijk, aldus Martine. ,,Door behandelingen in een relatief korte tijd effectief in te zetten, ervaar ik al jaren resultaat. Wil je een omslag in je leven, dan moet je er ook vol voor gaan.” 

Van de cliënt wordt verwacht met open mind mee te werken aan het proces. Het traject bestaat uit 10 sessies in 5 weken, inclusief vóór- en nagesprekken. Normaal heeft dit traject een waarde van 1000 euro, speciaal voor dit onderzoek wordt een investering van 350 euro gevraagd.

Wat drijft jou om dit te doen?

,,Het leven is een leerschool. Door inzicht te krijgen in je proces en levenshouding, leer je beter omgaan met wat op je pad komt. Mensen begeleiden naar gezondere keuzes, is echt super. Het mooie aan mijn onderzoek is, dat ik werk met natuurlijke methodieken, zonder medicijnen in te zetten.”

Interesse gewekt? Meld je aan!

Ervaar jij één van de volgende klachten? Fibromyalgie, Reuma, Migraine, Clusterhoofdpijnen, Misofonie, Parkinson, Tremors, Tinnitus, Oorsuizen of Depressie? Mail jouw verhaal naar martine@lanserleven.nl en zij neemt contact op om te kijken of er een match is.

Afbeelding