Afbeelding
Senia

Open leesclub over Mevrouw mijn moeder

12 november 2022 om 11:44 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM In november is het Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en houdt een open leesclub over dit boek in Bibliotheek aan Zet in Hardinxveld-Giessendam.

Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking.Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

De open leesclub is op woensdag 30 november om 10.00 uur in Bibliotheek aan Zet in Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via a.govers@senia.nl. Na aanmelding ontvangt men de leeswijzer digitaal. Zo kan men zich alvast voorbereiden op de boekbespreking.

In november kan Mevrouw mijn moeder gratis worden afgehaald in de Bibliotheek . Het is ook mogelijk een exemplaar te reserveren via hardinxveldgiessendam@debibliotheekaanzet.nl.

Afbeelding