Op de foto van links naar rechts Edwin van Vught (voorzitter Stichting Leergeld Drechtsteden), Peter Huizer (BNM De Klerk) en Mathijs de Boon (BNM De Klerk).
Op de foto van links naar rechts Edwin van Vught (voorzitter Stichting Leergeld Drechtsteden), Peter Huizer (BNM De Klerk) en Mathijs de Boon (BNM De Klerk). HKC

Korfbalvereniging HKC werkt samen met Stichting Leergeld Drechtsteden

24 november 2022 om 07:34 Korfbal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Afgelopen weekend werden de nieuwe inloopshirts gepresenteerd bij de Hardinxveldse korfbalvereniging HKC. Op dat shirt heeft naast BDUmedia, de uitgever van Het Kompas Hardinxveld-Giessendam, ook Stichting Leergeld een belangrijke plek. 

Voorzitter Frank Kamsteeg van HKC vertelt: ,,HKC wil een plek hebben in het dorp. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de samenleving en wij willen ons als vereniging graag maatschappelijk inzetten voor het dorp. Dat betekent voor onze club concreet, dat iedereen die wil sporten bij ons, dat ook moet kunnen. We zijn nu met Stichting Leergeld Drechtsteden een samenwerking aangegaan. Ieder kind in Hardinxveld-Giessendam moet bij ons kunnen sporten. Lukt dan niet, dan kan Stichting Leergeld de contributie voor haar rekening nemen en zo kunnen kinderen toch bij ons sporten. Niemand - behalve onze vertrouwenspersoon - komt te weten dat de contributie door een andere partij wordt betaald. Dit om eventueel onderscheid tussen leden te voorkomen. De kleding voor deze leden wordt betaald door Klupp Sportswear, een merk waar wij sinds kort onze clubkleding van afnemen. Onze sponsor BNM De Klerk heeft ook geld opgehaald en afgelopen zaterdag aan Stichting Leergeld Drechtsteden een cheque van 5.500 euro overhandigd. Op die manier kan de stichting haar werk nog beter doen.” 

Op de foto van links naar rechts Edwin van Vught (voorzitter Stichting Leergeld Drechtsteden), Peter Huizer (BNM De Klerk) en Mathijs de Boon (BNM De Klerk).

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie