HKC 2 werd overtuigend kampioen in de Res. Overgangsklasse
HKC 2 werd overtuigend kampioen in de Res. Overgangsklasse H. van Kekerix
Korfbal

Nieuwkomer in Reserve Overgangsklasse HKC 2 kampioen

15 maart 2023 om 07:31 Korfbal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Na de promotie van afgelopen seizoen naar de Reserve Overgangsklasse heeft HKC 2 als nieuwkomer direct het kampioenschap binnen weten te slepen. Door deze prestatie zal HKC 2 komend seizoen direct doorstoten naar de Reserve Hoofdklasse in de zaal. De kampioenswedstrijd tegen Vitesse 2 in Barendrecht werd uiteindelijk met een 19-29 winst afgesloten.

Aangespoord door vele HKC supporters, maar liefst 2 bussen volgde het team richting Vitesse, kende HKC een nerveuze en moeizame start. Nadat alle schroom en spanning was afgeschud liet HKC 2 ook deze wedstrijd uiteindelijk het klassenverschil zien en kon het feest worden gevierd.

Later op de avond kon dit feest in de eigen sporthal Het Dok nog eens dunnetjes over gedaan worden en werd het team voor hun prestatie gehuldigd. HKC 2 is in de 11 wedstrijden welke tot dusver zijn gespeeld nog ongeslagen gebleven en de manier waarop deze overwinningen tot stand kwamen heeft indruk gemaakt.

Het tweede is met afstand de beste ploeg in deze poule en daarom ook met recht de terechte kampioen. Naast het winnen van hun wedstrijden heeft het team ook een mooie ontwikkeling en groei doorgemaakt. Het doel zal dan ook zijn om de competitie ongeslagen af te sluiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie