Het bestuur
Het bestuur OKK Hardinxveld

Bestuurswisselingen tijdens alv OKK

20 juli 2020 om 08:36 Overig

H'VELD-G'DAM In verband met de maatregelen rondom het coronavirus vond de alv van OKK op aangepaste wijze plaats. Zo moest er 1,5 meter afstand worden bewaard tussen aanwezigen, wat inhield dat stoelen op gepaste afstand van elkaar stonden. Ook moesten leden zich van tevoren inschrijven vanwege het maximum toegestane aantal personen. Spelden en bloemen werden op afstand uitgereikt en ook de borrel was anders georganiseerd. Om de capaciteit te verhogen vond de vergadering plaats in de zaal, waar dit normaliter in de kantine is. Ondanks de maatregelen is de avond soepel verlopen en kijkt OKK terug op een geslaagde alv.

Voorzitter Arjan Heijblom opende de alv met de aankondiging dat dit de laatste vergadering was die hij voorzat. Na 10 jaar voorzitterschap heeft hij besloten de hamer neer te leggen en ruimte te maken voor een nieuwe voorzitter. Deze is gevonden in Richard van Noordenne, die al jaren deel uitmaakt van het bestuur en een waardig opvolger is.

OKK bedankt Arjan voor zijn goede voorzitterschap en enorme inzet voor de vereniging. Met zijn manier van sturen, enthousiasme en daadkracht heeft hij jarenlang de koers van de vereniging bepaald en OKK een nieuwe impuls gegeven. Hij heeft in zijn 10-jarige termijn een nieuw bestuur geformeerd en kan met trots de hamer neerleggen. OKK wenst Arjan veel geluk in zijn verdere loopbaan en is verheugd dat hij aan OKK verbonden wil blijven.

Opvolger Richard is al jaren sportbestuurder, wat hij altijd met plezier heeft gedaan. Vanaf 15 juli is zijn portefeuille overgedragen aan collega-bestuurslid Marien Amersfoort, die zijn portefeuille personeelszaken zal combineren met de sportportefeuille. Beide portefeuilles zal hij beheren in samenwerking met Anniek de Waard, die tijdens de alv toetrad tot het bestuur. Zowel Richard, Marien als Anniek werden met overtuiging gekozen en ook Marjan van Gils (bestuurslid Nevenactiviteiten) werd herkozen.

Naast de bestuurswisselingen stond er meer op het programma. Diverse leden kregen een speld voor hun jarenlange inzet voor OKK. Na mooie woorden en anekdotes ontvingen ze een speld en een bloemenboeket uit handen van bestuurssecretaris Angela Hofman.

De leden van verdienste zijn Arjan Heijblom, Jurre Kraaijeveld, Sjanie Mentink, Aartje den Breejen, Erik van Noordenne, Theo van Dam, Marja van Straten, Jeanette den Dikken, Cora Putters, Ivo van Wijngaarden en Angela Hofman.

Afsluitend hield Arjan Heijblom een dankwoord en bedankte kersverse voorzitter Richard van Noordenne hem voor zijn diensten.

Leden van verdienste
Het aanwezige publiek
Arjan Heijblom en Richard van Noordenne
advertentie
advertentie