Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld
Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld Nander de Wijk

Members van The Power Community blijven ‘gewoon’ doorpakken

16 januari 2021 om 07:38 Overig

H’VELD-G’DAM ,,Met de uitdagingen van het thuiswerken, les geven aan de kids, de online meetings, onzekerheid en het gemis van sociale gelegenheden zijn wij bijzonder trots om te zien hoe onze members nog steeds prioriteit maken op het gebied van hun gezondheid en vitaliteit”, vertelt Agnes Vleugel, eigenaar van The Power Community Hardinxveld. 

,,Ondanks de lockdown zien wij dat onze members ontzettend veel waarde en fitheid ervaren om op de vaste tijden te komen trainen, dat is nu natuurlijk online. Wij merken dat er veel behoefte is aan structuur, focus en ze pakken graag de handvaten aan in de coaching om te leren dealen met onzekere situaties, hectiek en veranderingen. Juist nu verantwoordelijkheid nemen op deze zaken en je fysiek, daar ligt nu de groei. Wij zullen de komende weken dan ook zeker doorgaan op de manier die we nu hanteren.”

,,En we hebben goed nieuws; ondanks de lockdown zien wij nog steeds de mogelijkheden om geïnteresseerden vrijblijvend kennis met ons te laten maken, want juist nu wil je doorpakken en werken aan hetgeen wat belangrijk is in jouw leven.” 

Info: agnes.vleugel@thepowercommunity.eu, 06-25165725.

advertentie
advertentie