De reddingsbrigade samen met de brandweer bij het gemeentehuis waar ze werden bedankt voor hun inzet tijdens de overstromingen in Zuid-Limburg.
De reddingsbrigade samen met de brandweer bij het gemeentehuis waar ze werden bedankt voor hun inzet tijdens de overstromingen in Zuid-Limburg. gemeente Hardinxveld-Giessendam

Open avond Reddingsbrigade

4 september 2021 om 07:34 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Heb je een zwemdiploma en wil je nog iets beter leren zwemmen? Of lijkt het je tof om later op één van de reddingsboten te varen? Kom op vrijdagavond 10 september kijken op de open avond van de Reddingsbrigade. 

Bestuurslid Henriëtte Heijkoop vertelt: ,,Om 18.30 uur beginnen we met de opleiding tot en met 9 jaar. Kinderen kunnen tijdens de opleiding kennis maken met diverse onderdelen, zoals het werpen van reddingsmiddelen en het opduiken van ringen. Om 19.30 uur gaan deze kinderen weer naar huis en kan de groep vanaf 10 jaar starten met hun lesuur. Om 20.30 uur kunnen de 15-plussers een training volgen, waarin aan de conditie wordt gewerkt door gevarieerde banen te zwemmen. We hopen op een gezellige opkomst!” 

Geïnteresseerden kunnen zich 5 minuten voor hun zwemtijd melden in de hal van Zwembad de Duikelaar. Info: www.hgrb.nl of de Facebook- en Instagrampagina van Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie