Afbeelding
jwvg

Spannende bekerwedstrijd River Trotters Heren 1

25 oktober 2022 om 15:22 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM River Trotters Heren 1 speelde zaterdag voor de beker tegen Attacus. Attacus speelt in de promotiedivisie en hebben een aantal oud-eredivisie spelers. Een pittige klus dus.

River Trotters begon goed aan de wedstrijd. De basis van iedere wedstrijd is de verdediging. Met veel druk op de bal proberen ze de tegenstander hun tempo op te leggen. Het resultaat was een stand van 17 – 15 na het eerste kwart. Het 2e kwart liep wat minder en gaf een ruststand van 24 – 32.

Het 3e kwart was erg goed. Er werd erg goed verdedigd en in de aanval werd er zowel onder het bord als van afstand goed gescoord. Tussenstand na het 3e kwart was 46 – 41.

Dat gaf hoop voor het 4e kwart. Weer stond de verdediging goed, maar liep het in de aanval wat minder. Met nog 3 minuten op de klok was de stand 51 – 60. Via mooie driepunters van Chris de Boer kwam River Trotters helemaal terug in de wedstrijd tot 60 – 62. Met 14 seconden op de klok werd de bal onder de basket van Attacus ingenomen. De getekende aanval liep goed, maar er werd helaas niet uit gescoord. River Trotters maakte bewust een aantal persoonlijke fouten om de bal weer terug te krijgen. De p’s werden beoordeeld als technische fouten en daardoor bleef Attacus balbezit houden. Attacus scoorde nog 3 punten wat een 60 – 65 eindstand gaf.