OKK’70 DS1 laat punten liggen tegen koploper VC WIK DS3.

12 februari 2024 om 08:27 Sport Deel je nieuws

Afgelopen dinsdagavond was het tijd voor de uitwedstrijd tegen de koploper van dit seizoen VC WIK DS3. Het team dat ongeslagen met kop en schouders bovenaan de competitie staat. Voor de Hardinxvelders was er dus niets te verliezen, vrijuit spelen was het doel van de avond. 

De wedstrijd werd gestart met een goed en steady volleybalspel en de dames wisten een flinke voorsprong te bemachtigen! Esther Klop scoorde bal na bal en spelverdeelster Judith Timmer kon haar aanvallers goed aanspelen. Helaas wisten de dames van WIK deze voorsprong te dichten en hebben ze de set weg moeten geven met 21-25. 

Over de tweede set kan er kort en bondig worden verteld dat er te veel eigen kansen ontbraken. Ee werden veel onnodige servicefouten gemaakt en daardoor konden de Hardinxvelders zichzelf niet belonen met mooi volleybal, ook deze set ging naar WIK met 17-25. De derde set werd een herhaling van set 2, het bleef spannend tot het einde. Helaas door wat fouten buiten de meiden uit Hardinxveld om werd het gefrustreerd volleybal en werd de sfeer in sporthal de Reiger er niet beter op. De set werd nipt weggegeven met 23-25. Ook set 4 ging naar de Ammerse masters met 15-25 en hiermee weten de fanatieke dames uit Hardinxveld geen puntjes te pakken van de koploper. 

De komende periode is er voor de dames een periode van rust. De competitie zal pas weer hervat worden op zaterdag 2 maart Dit geldt niet voor de ‘jonkies’ van het team. Zij mogen op 17 februari strijden voor een plek in de finale van het NOJK, ze spelen in sporthal de Dijk in Dordrecht, kom ze gerust aanmoedigen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie