Feestelijke directeurswissel bij BBC en Diepstraten
Feestelijke directeurswissel bij BBC en Diepstraten Alex Willemsen

Welkom en afscheid tijdens bruisende relatiedagen BBC en Diepstraten

5 oktober 2018 om 11:45 Sport/sport Deel je nieuws

Twee dagen lang was het feest op het terrein van de Betonijzerbuigcentrale en Diepstraten Wapeningstaal aan de Buitenweistraat. Vrijdag 28 en zaterdag 29 september verwelkomden relaties, medewerkers en hun familieleden, Ed Schipper en Mees van Wijngaarden als nieuwe directeuren van de bedrijven. Tegelijkertijd was er gelegenheid om vertrekkend directeur Mees van Wijngaarden sr. nog éénmaal de hand te schudden. Muziek, vermaak, lekker eten en drinken én een najaarszonnetje maakten het een geslaagd evenement.
 

Op vrijdag was het de beurt aan de zakelijke relaties van de bedrijven in wapeningstaal. Zakelijk tenue overheerste, een pianist speelde verzoeknummers en ruim 120 mensen uit de bouwwereld proostten op een mooie toekomst voor de Hardinxveldse bedrijven. Die grote opkomst gaf mooi weer wat een nauwe partnerschappen de buigcentrale en Diepstraten de afgelopen decennia zijn aangegaan met klanten en leveranciers.
 

Echt Hardinxvelds bedrijf
Het werken met wapeningstaal zit de bedrijven in het bloed. De vader van Van Wijngaarden sr. ging al als betonvlechter de polder in. Dankzij zijn ondernemerschap verrees in Hardinxveld-Giessendam de eerste betonijzerbuigcentrale van Nederland. De samenwerking met Diepstraten volgde in de jaren negentig van de vorige eeuw. Vanaf dat moment hadden de Hardinxvelders zowel de productie als het ontwerp en de realisatie van betonwapening in huis.

Innovatief in betonijzer
Dat de tijd niet heeft stilgestaan, bleek wel tijdens de relatiedagen. Diepstraten demonstreerde onder meer de innovatieve 3D-software die het bedrijf gebruikt voor het ontwerp van de betonwapening. Bezoekers kregen bovendien een rondleiding in de buigcentrale, waar het wapeningsstaal met een modern machinepark op maat wordt gemaakt en wordt gevormd.

Helmen stapelen!
Op zaterdag was de sfeer wat losser, met ruim 250 medewerkers en hun familieleden. De pianist had plaatsgemaakt voor een dj. Een groot springkussen en verschillende foodtrucks zorgden ervoor dat het een feestje was voor jong en oud. De kinderen stonden in de rij voor de racesimulator of dongen mee naar de titel van ‘beste helmenstapelaar’. Die levendigheid, én natuurlijk de uitbundig schijnende najaarszon, maakte ook deze dag een heel geslaagde happening.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie