Wedstrijdverslag VSE1 vs. DAS VSE2 - Zaterdag 6 oktober 2018

8 oktober 2018 om 10:27 Sport/sport Deel je nieuws

Vandaag moesten de dames van de Hoek en Blok formatie het opnemen tegen de dames van DAS Delft. We begonnen de wedstrijd met Joella, Lisanne, Karin, Joyce en Esmey. We begonnen met fel verdedigen, maar al snel zagen we dat de dames van DAS een slim spelletje speelden. Waarbij bij ons de ballen maar niet wilde vallen, lukte dat bij onze tegenstanders helaas wel. Al snel nam DAS een ruime voorsprong. Het eerste kwart werd afgesloten met een stand van 10-24. Het tweede kwart was eigenlijk hetzelfde als het eerste kwart. Uiteindelijk gingen we de rust in met een achterstand van 18-37. We begonnen de tweede helft een stuk beter dan de eerste helft. We gingen wat meer ons eigen spel spelen en er vielen gelukkig wat meer ballen raak, maar door de grote voorsprong en het blijven scoren van de DAS dames konden we onze achterstand helaas niet meer ombouwen naar een voorsprong. We eindigde het derde kwart met een stand van 37-62. Ook in het vierde kwart bleven we hard werken, maar de dames van DAS gaven de winst niet meer uit handen. De eindstand was 54-75 in het voordeel van DAS VSE2. We gaan komende week weer hard trainen, om de volgende wedstrijd weer te knallen en hopelijk de winst mee terug te nemen naar Hardinxveld. Aanstaande zaterdag 13 oktober spelen wij namelijk om 12:30 in Delft. Punch VSE1 is dan onze tegenstander.
Scores: Joella 17pt, Esmée 11pt, Esmey 10pt, Michelle 7pt, Samantha 6pt, Lisanne 2pt & Joyce 1pt.