Gymnast brengt magnesium aan
Gymnast brengt magnesium aan OKK Hardinxveld

Heren OKK turnen 1e kwartfinale

Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen weekend hebben een drietal jongens van Gymnastiekvereniging OKK de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen geturnd. In Amsterdam mochten Jan-Paul Teeuw, Youri van Noordenne en Merijn Streefkerk hun kunsten vertonen. 

 

Op zaterdag 9 maart verschenen Jan-Paul en Youri aan de wedstrijdvloer om vervolgens een goede wedstrijd neer te zetten, met voor beide jongens een plek in de halve finale als beloning. Met enkele schoonheidsfoutjes hier en daar wist Jan-Paul een zesde plaats te bemachtigen, waar Youri zijn naam op plek 9 terugvond.  

 

Zo kunnen de mannen tevreden zijn over een knappe prestatie, maar blijkt wel dat er nog voldoende verbeterpunten zijn, iets waar de komende weken aan gewerkt zal worden.

 

Zondag maakte Merijn zijn opwachting en ook hij slaagde erin zichzelf te belonen. Met een 12eplaats in het eindklassement schaarde Merijn zich namelijk ook bij het rijtje halvefinalisten, een knappe prestatie waar tevreden op kan worden teruggekeken. 

 

Met drie halvefinaleplaatsen is de vooraf gestelde doelstelling behaald en kunnen de heren en hun coach zich gaan voorbereiden op de halve eindstrijd, met als doelstelling het bereiken van de finale.

advertentie