Bekers en medailles ter illustratie
Bekers en medailles ter illustratie OKK Hardinxveld

Clubkampioenschappen bij Gymnastiekvereniging OKK

Sport/sport Deel je nieuws

Vrijdag 29- en zaterdag 30 maart 2019 vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Gymnastiekvereniging OKK Hardinxveld plaats. De wedstrijden worden gehouden in het clubgebouw van OKK, aan de Rijnstraat 1a.

 

Op vrijdag 29 maart komen de recreatiegroepen jongens van het turnen in actie. De wedstrijd start om 18:00 uur en wordt om 19:15 uur afgesloten met een prijsuitreiking. De heren hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om aan het publiek te kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben. Het belooft een spannende strijd te worden waar zowel de vereniging en deelnemende turners naar uitkijken.

 

De daaropvolgende zaterdag maken de recreatiegroepen van het dames turnen hun opwachting. Ook hier wordt een spannende strijd verwacht, waarbij in drie wedstrijdronden verschillende leeftijdsgroepen aan bod zullen komen. Zo starten om 09:00 uur s’ ochtends groep 3 en 5 met hun wedstrijd, gevolgd door de prijsuitreiking om 10:10 uur. Vervolgens betreden groep 4- en de meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar de wedstrijdvloer. Deze ronde vangt aan om 10:45 uur en wordt om 12:15 uur afgesloten met de prijsuitreiking. In ronde volgen de groepen 6, 7 en 8, alsmede de dames. Zij beginnen hun wedstrijd om 13:30 uur en sluiten dit wederom af met een prijsuitreiking rond de klok van 14:45 uur.

 

Tot slot treden ook de dames en heren van de springploeg aan op zaterdag 30 maart. Deze laatste wedstrijdronde van de clubkampioenschappen begint om 15:00 uur en bevat de leeftijdscategorieën tot 12 jaar en 12 jaar- en ouder. De prijsuitreiking staat gepland voor 16:15 uur. 

 

Iedereen is welkom om te komen kijken en de sporters aan te moedigen.

advertentie