Verzamel foto viswedstrijden Alver/Kindervreugd
Verzamel foto viswedstrijden Alver/Kindervreugd Arie van Noordennen

HSV De Alver en Kindervreugd organiseerde viswedstrijden voor de jeugd!

Sport/sport Deel je nieuws

Op maandag- en dinsdagavond 22 en 23 juli heeft HSV De Alver in samenwerking met Speeltuinvereniging Kindervreugd viswedstrijden gehouden.  Deze wedstrijden werden gehouden in de Giessen nabij het Gezondheidscentrum onder een stralende zon en zeer warm weer.....                                

Er kwamen ± 80 kinderen die verdeeld werden over 5 groepen. Op maandag waren de kleintjes aan de beurt en op dinsdag de grotere kinderen. De Alver heeft gezorgd voor hengels, aas en voer en zo kon elk kind mee vissen. De leden/ vrijwilligers van de Alver hebben geholpen met optuigen en bij de kinderen de  vissen er af halen.

Alles was goed geregeld en compliment van de ouders. De vissen werden gemeten en na afloop was er voor elk kind een ijsje. Wel toepasselijk met dat warme weer.

Er waren ruim 20 prijzen te verdelen en hierbij de winnaars van de groepen, op maandag Groep 1: 1e Dagmar van Wijk 51 cm, 2e Mark de Leeuw 41 cm. 3e Luuk de Ruiter 33 cm. Groep 2: 1e Sven Meerkerk 69 cm, 2e Joël den Toom 48 cm, 3e Jouri Kruiswijk 42 cm. Groep 3: Abdul Azis Alhuidi 147 cm. 2e Noor Hartog 76 cm. 3e Sven Korevaar 63 cm.

Op dinsdag:  Groep 1: Jarno Toet 79 cm. 2e Twan Zwijnenburg 76 cm. 3e Femke Hoogland 63 cm. Groep 2:

Wilco de Kreij 68 cm. 2e Evi Heykoop 55 cm. 3e Gerja Kloek 51 cm.

We kijken terug op geslaagde viswedstrijden.:

 

 

 

advertentie
advertentie