Stockey
Stockey KNHB

Oranje sportherinnering opgebouwd bij Rapid

22 juni 2018 om 12:07 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen weekend was het enorm druk op hockeyvereniging Rapid in Gorinchem. Op donderdag stond er een wedstrijd gepland tussen het Nederlandse nationale heren elftal en het Franse nationale team. Je kon genieten van tophockey en daarna van DJ Kamal die in de feesttent de boel muzikaal versierde. De foodtrucks zorgden dat ook de innerlijke mens aan niets te kort kwam. Het enige wat in de decoratie van het festivalcomplex ontbrak was het zonnetje. Jammer, maar het mocht de pret  niet drukken.

De vrijdag stond er nog een wedstrijd van de Oranje heren gepland. Deze dag kwam de zon wel het interlandspektakel verfraaien. Wat een enorm feest om zoiets gaafs aan alle hockeyliefhebbers en sportliefhebbers van onze regio te mogen geven. De vrijdag hebben we afgesloten met een Lustrumfeest want onze vereniging staat alweer 85 jaar op de kaart en dat mocht natuurlijk best uitbundig gevierd worden.

Na het grote Lustrumfeest, is er tot 4 uur in de nacht flink opgeruimd om het terrein weer klaar te maken voor de Jongste Jeugddag op Rapid. Kinderen uit de E-teams van hockeyverenigingen uit heel Nederland en zelfs België, konden de hele dag in toernooivorm een balletje slaan. Het thema was ‘landen’, dus dat kwam mooi uit. Het terrein was vanwege de interland nog in onze nationale kleuren gehuld.

Nu mogen we weer op adem komen en kijken we terug op een fantastisch Lustum (hockey) jaar. Aankomend seizoen gaan onze Dames 1 in de tweede klasse spelen waar we als vereniging super trots op zijn. Lekker vakantie vieren en dan maken we met elkaar weer een top hockeyseizoen van 2018/2019. Heb jij zin om ook te gaan hockeyen? Ga dan naar www.rapidmills.nl of leden@rapidmills.nl  Wij verheugen ons op jouw komst, want iedereen is thuis bij Rapid!

advertentie
advertentie