Wedstrijdploeg SG-HGA
Wedstrijdploeg SG-HGA SG-HGA

Vele medailles en persoonlijke records voor zwemmers SG-HGA

19 maart 2023 om 20:33 Sport Deel je nieuws

PAPENDRECHT – Op 18 maart stond de tweede ronde van de Meerkamp op het programma in Sportcentrum Papendrecht. De zwemmers van SG-HGA waren duidelijk in hun element want er werden in totaal 23 persoonlijke records verbroken en 22 medailles bemachtigd.

Jaco Huisman (1x brons), Edward Korevaar (2x zilver), Julian Korevaar (1x zilver, 2x brons), Sjoerd Noordermeer (1x zilver, 1x brons), Xander Schoneveld (2x goud, 1x brons), Lotte Spelt (1x goud, 1x zilver en 1x brons), André Sterk (2x brons), Sarah van Roon (2x zilver, 1x brons) en Amelie Wolff (1x zilver, 2x brons) behaalden een mooie podiumplaats. Joost Elich, Elise Hagenaar, Somchai Vat en Merel van Wijk deden hun uiterste best maar moesten de concurrentie toch voorlaten. De wedstrijd werd deze keer niet afgesloten met een estafette maar met de 25 meter vrije slag all-in.

Na de wedstrijd stond er voor de wedstrijdploeg een gezellige, smakelijke en sportieve teambuilding op het programma. Deze geslaagde avond sloot goed aan op de leuke wedstrijd die veel mooie resultaten heeft opgeleverd. De volgende wedstrijd, de derde ronde van de Meerkamp, vindt plaats op zaterdag 15 april in Bronbad de Lockhorst in Sliedrecht.