Vriendenschaar deelt punten met Fortis

26 maart 2023 om 14:51 Sport Deel je nieuws

In Zeeland speelde Vriendenschaar gelijk tegen Fortis met 17-17 in een wedstrijd die alleen interessant was in de strijd om de 3e plaats op de ranglijst.

Het was een boeiende maar zeker geen goede wedstrijd, met veel slordigheden aan beide kanten. Vriendenschaar liep constant achter de feiten aan en mocht slechts 1x een voorsprong noteren. 

Met 2 doelpunten van topscoorder Julian Voorwinden gingen de ploegen met 8-8 de rust in en hoopten de toeschouwers op een leuke 2e helft.

De Cab holland-ploeg kwam niet goed uit de theepauze, maakte onnodige fouten en miste veel kansen waardoor Fortis halverwege uitliep naar een voorsprong van 15-11. Bij de stand van 17-13 werd een cruciale strafworp gemist en leek de wedstrijd verloren. Maar met nog 6 minuten op de klok gaf de ploeg niet op en zorgde invalster Lotte v.d. Lustgraaf met goed reboundwerk dat de andere invaller Christian Brouwer en schutter Marijn Bakema meer in stelling konden worden gebracht. De laatste schoot 11 seconden voor tijd de gelijkmaker binnen, waardoor er 1 punt naar Hardinxveld meeging. Beide ploegen staan daarmee nog steeds gelijk op plek 4.

Volgende week is de laatste zaalwedstrijd thuis om 16.50 tegen Tilburg die 3e staat met 2 punten voorsprong.Vriendenschaar heeft wat goed te maken dus het kan een leuke ontmoeting worden.

De scoren kwamen op naam van Julian Voorwinden (5), Patrick Noordzij en Marijn Bakema (4), Daan Kamsteeg, Lieke Brouwer, Nicole v.d. Laan en Christian Brouwer (1).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie