Afbeelding
Ab Donker

Hardinxveld ziet overwinning in rook opgaan maar pakt toch nog een punt

24 februari 2024 om 21:00 Voetbal

HARDINXVELD Hardinxveld heeft zaterdag met 3-3-gelijkgespeeld thuis tegen SV Parkhout. ,,Het was vandaag een wedstrijd op een zwaar veld door de regen, waarin weinig goed voetbal was en er vooral veel duels waren. Achteraf is een gelijkspel een terechte conclusie van deze wedstrijd’’, aldus Hardinxveld-trainer Theo de Boon.

Hardinxveld - SV Parkhout 3-3

In de eerste helft waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Er waren wat kansen over en weer maar uiteindelijk werd het 1-0 voor de thuisploeg door een treffer van Marnix Trouwborst, dit was tevens de ruststand. 

Na de pauze kwam SV Parkhout al snel langszij, maar door een treffer van Danny van den Bout werd het al snel weer 2-1. Door twee individuele fouten achterin werd het hierna echter 2-2 en zelfs 2-3 voor de bezoekers, waarmee een resultaat dus leek te verdwijnen voor Hardinxveld. De thuisploeg bleef er echter vol voor gaan en vlak voor tijd zorgde Aron van Andel voor de terechte gelijkmaker.

Door het gelijkspel staat Hardinxveld twaalfde in de 2e klasse G. Volgende week speelt de formatie van De Boon uit tegen koploper Theole in Tiel. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie