Afbeelding
Ab Donker

Nieuw: GIGA Voetbaltoernooi door heel Molenlanden

13 juli 2020 om 18:15 Voetbal

ARKEL GIGA Molenlanden zorgt ook deze zomer voor extra beweging in de gemeente Molenlanden. Ze organiseren voor het eerst het GIGA Voetbaltoernooien voor groep 3 t/m 8 én voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar. Meld je aan en ga de uitdaging aan.

Veel mensen blijven deze zomer in Nederland. ,,Maar dat betekent niet dat ze stil hoeven te zitten of zich hoeven te vervelen. Met onze voetbaltoernooien reizen we door heel Molenlanden op zoek naar echte voetbalkampioenen. Kinderen en jongeren gaan vijf tegen vijf de strijd met elkaar aan”, aldus beweegcoach Gerrit. Welk team gaat naar huis als voetbalkampioen? Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan per persoon of per team via: www.gigamolenlanden.nl.

De jeugd van 12 t/m 18 jaar kan meehelpen tijdens de GIGA Voetbaltoernooien voor de basisschoolkinderen en daarmee een tegoedbon voor €20 verdienen die te besteden is bij verschillende webshops. Ook wanneer je niet deelneemt aan de voetbaltoernooien, kun je je hiervoor opgeven. Kijk op www.gigamolenlanden.nl.

advertentie
advertentie