Sem, Therèse, Ilze en de coaches Rachel en Judith
Sem, Therèse, Ilze en de coaches Rachel en Judith Hanna Timmer

CMV 5-1 OKK’70 weer kampioen

Volleybal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Zaterdag 7 mei, de laatste wedstrijd voor de volleyballers van OKK’70 CMV 5. En om kampioen te worden, moesten ze nog 2 sets winnen. Ze hadden er heel veel zin in, maar het team vond het toch ook wel een beetje spannend.

In de eerste set ging gelijk op. De Hardinxveldse spelers waren nog niet op hun best, misschien speelden ook de zenuwen daar wel een rol bij. Maar uiteindelijk maakten ze aan het eind van de set nog mooie punten en wonnen ze de eerste set.
Het team begon scherper aan de tweede set. Het ging beter dan in de eerste set en ze speelden bijna alle ballen in drieën weer terug waardoor de punten dubbel zo hard gingen. En toen stond het 24-11; ze moesten er nog 1. Therèse stond klaar om te serveren. De tegenstander kon de service van Therèse niet goed passen en de bal viel op de grond bij de tegenstanders en dus is CMV 5 kampioen. Er werd alvast een klein feestje gevierd, maar er moesten ook gewoon nog twee sets worden gevolleybald.

Dus gingen ze door naar de derde en vierde set. De derde set ging het alleen nog maar beter. De derde set wonnen we zelfs met 25-07. Nu nog maar 1 set te gaan, bij de tegenstander ging het opeens weer wat beter en zo werd het in de laatste set toch nog spannend. De Hardinxveldse volleyballers wilden natuurlijk niet de laatste set van het seizoen verliezen en dus in het einde van de vierde set werd er weer super goed geserveerd door Therèse en werd ook deze set gewonnen. 

Na de wedstrijd werd de muziek aangezet ‘ e are the champions’ en moest het team op de foto. Daarna werd er met iedereen een feestje gevierd.

advertentie