Afbeelding
Machlon de Jong

Dames 1 van OKK ’70 start competitie

Volleybal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Het eerste damesteam van volleybalvereniging OKK ’70 heeft haar voorbereiding afgerond en staat komende zaterdag fit en compleet aan de start van het nieuwe volleybalseizoen. In de afgelopen twee, helaas niet afgemaakte, seizoenen hebben de Hardinxveldse dames laten zien dat zij nadrukkelijk op de deur van de promotieklasse bonken. De groenen gaan dit seizoen dan ook niet voor minder dan promotie.

De selectie is verder geoptimaliseerd, de trainersstaf is verder uitgebreid en ook het aantal trainingsuren is verder opgeschroefd. Elk seizoen worden er nieuwe doelstellingen verwezenlijkt uit het drie-jaren-plan van trainer/coach Roy Kroon om “zijn” meiden te laten promoveren.

In het derde jaar moeten alle puzzelstukjes samenvallen en moeten de meiden zichzelf gaan belonen voor het harde werken. Na een aantal weken voorbereiding lijkt het team nagenoeg klaar voor de seizoenstart. Lijkt, want afgelopen weekend verliepen de oefenpotjes nog niet altijd even soepel. Goed en geautomatiseerd spel werd nog wel eens afgewisseld met slordigheden en onduidelijkheden. De laatste trainingsweek moet hier uitkomst in bieden.

Zaterdag staat namelijk al direct een pittige wedstrijd op het programma. Tegen het meer ervaren team van Volley Meerkerk wordt 2022/2023 afgetrapt. Gelijk een mooie kans om te laten zien tot wat de meiden in staat zijn. Er is echter geen tijd om even rustig in te komen. Elke set en dus elk puntje zal belangrijk zijn in de strijd om promotie.

Op zaterdagmiddag 13:15 uur fluit de scheidsrechter voor het eerst in Meerkerk. OKK ’70 is er klaar voor.

advertentie
advertentie