Rick Versloot op een tweede plek.
Rick Versloot op een tweede plek. RC Jan van Arckel

Tweede plaats voor Rick Versloot bij Ronde van Uithoorn.

5 september 2022 om 14:58 Wielrennen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Afgelopen weekend is er door veel Jan van Arckelrenners gekoerst.

Zaterdag 3 september reden junioren Jost van de Streek (Ottoland), Jan van Heukelum (Hoornaar) en Patrick Blokland (Noordeloos) de 82e ronde van Dordrecht. De junioren reden samen met de amateurs en dat maakte de wedstrijd snel. Uiteindelijk vormde Jost met een groepje van vier de kopgroep. In de sprint finishte Jost als derde. Patrick en Jan finishten op de 27e en 29e plek.

Nieuweling Sem van Wijngaarden (Hardinxveld-Giessendam) startte in de ronde van Deventer. Na verschillende ontsnappingen en weer teruggehaald te worden, finishte Sem in het peloton als 11e.

Zondag 4 september startte junior Jan van Heukelum (Hoornaar) in de omloop van Valkenswaard. Een pittige koers met gravelstroken en een kasseienstrook. Jan heeft zich in deze koers goed staande gehouden, maar werd helaas, met een grote groep andere renners, uit koers gehaald vanwege een te grote achterstand.

Nieuwelingen Joris van Peursum (Hardinxveld-Giessendam), Mees Bassa (Goudriaan), Bram Jansen (Lexmond), Rick Versloot (Hardinxveld-Giessendam) en Tim Verwolf (Langerak) startten bij de Ronde van Uithoorn. Er werd flink doorgereden en onze renners konden goed meerijden. Rick reed in de sprint naar een mooie 2e plek. De anderen finishten in het peloton. Tim werd 9e, Bram 15e, Joris 16e en Mees finishten op een 34e plek.

advertentie
advertentie