Volleybalsters OKK’70 tonen wisselend niveau tegen Vedo

31 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De dames van OKK’70 en Vedo kenden elkaar al van verscheidene oefenduels en wisten dat ze aan elkaar gewaagd waren. De Hardinxveldse volleybalsters lieten daar echter in de eerste set niet veel van zien. Ze begonnen erg tam. Er zat geen beleving in het spel en na een sterke servicebeurt van Vedo waren de speelsters van OKK het spoor volledig bijster. Niets lukte meer. Er werd heel veel fout geserveerd, de pass lag niet goed en de ballen werden niet afgemaakt. De dames uit Hoornaar gaven OKK een waar lesje in volleybal en wonnen de eerste set heel overtuigend met 25-9.

HOORNAAR - Wisselende stemmingen binnen het volleybalteam van OKK’70 zorgden voor een wisselend spelbeeld. Door een tam begin moest de eerste set tegen Vedo in Hoornaar al snel ingeleverd worden maar twee invalsters zorgden voor meer pit en brachten de ommekeer. Vedo werd nog net op tijd wakker om het tot een gelijkspel te brengen: 2-2.

In de tweede set werden Diana van de Broek en Annemarie Westra ingebracht. Zij spoorden de overige speelsters aan en dat wierp zijn vruchten. Er werd weer gelachen binnen de lijnen en de Laskar-formatie straalde meteen meer zelfvertrouwen uit. De pass kwam beter aan en ook had OKK een beter antwoord op de harde smashes van Vedo. Dit resulteerde in een nipte setwinst met 25-23 voor OKK’70.

De stemming zat er in en vol vertrouwen startten zij de derde set. OKK kon het niveau goed handhaven won met 25-20. In de laatste set leken de dames van OKK moe. Het spel werd weer slordig en er kon weinig gescoord worden. Vedo daarentegen had zich volledig vermand en sloegen putten in de grond. OKK vocht nog wel, maar het mocht niet baten. Vedo won de laatste set met 25-19.

advertentie
advertentie