OKK pakt slechts puntje in Rotterdam

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

ROTTERDAM - Het eerste damesteam van OKK’70 ondervond onverwacht veel problemen in Rotterdam. Tegenstander RVC Libanon staat enkele plaatsen lager in de competitie, maar toch zat een overwinning er niet in: 3-1.

De eerste set begon OKK met voorsprong door een stevige service, maar door slecht passwerk kon Libanon terugkomen en zelfs de set pakken: 25-21. Met enkele wissels werd aan de tweede set begonnen, maar ook nu kreeg de Laskar-formatie geen grip op de service van Rotterdamse zijde. In de derde set nam OKK de leiding. Er werd meer gedegen volleybal gespeeld, het spel werd beter verzorgd en zo won OKK deze derde set.

Met de hoop nog een gelijkspel te behalen, begonnen de dames aan de laatste set. Maar Hardinxvelders keken al snel tegen een achterstand aan. OKK probeerde alles in de aanval, maar Libanon antwoordde doeltreffend; weliswaar vaak op rommelige wijze, maar voldoende om OKK uit de wedstrijd te houden.

HSV De Alver

GIESSENBURG - Dit keer was er een goede vangst voor alle 17 leden van HSV De Alver in het Wantij te Dordrecht. De beste vijf waren: 1. L. Kros 8800 gram, 2. W. Drinkwaard 4500 gram, 3. J. Muilwijk 4350 gram, 4. G. v. Noordenne 3200 gram en 5. D. den Haan 2800 gram.

De volgende en tevens laatste wedstrijd wordt gehouden in het Wantij. Loten: 12.15 uur, vissen van 12.30-15.30 uur. Na afloop prijs uitreiking in De Til in Giessenburg. Zie ook www.hsvdealver.nl.