Fenexpo organiseert Regionale Businessdagen

27 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Regionale Businessdagen in de Evenementenhal in Gorinchem worden met ingang van 2008 georganiseerd door Fenexpo bv, onderdeel van Fennema Drukkers bv in Gorinchem. Vorige maand tekende Henk Fennema het contract met Van der Most. De beurs wordt gehouden op 15, 16 en 17 april 2008.

De relatie tussen Fennema en Evenementenhalexploitant Van der Most dateert al vanaf het begin. Tijdens de laatste beurs bezocht Herman van der Most de stand van Fennema. ,,Om een regionale beurs te organiseren heb je mensen nodig die het gebied kennen. Dat blijft voor ons een probleem’’ vertelde hij.

,,Daarop vroeg hij of wij interesse hadden om deze beurs te gaan organiseren. Na enige bedenktijd, we zijn tenslotte een grafisch bedrijf, heb ik besloten deze uitdaging op te pakken,’’ aldus Henk Fennema, die zo ook mogelijkheden voor zijn eigen bedrijf ziet. ,,Soms is het toch gewoon een kwestie van verbanden leggen. We krijgen op deze manier zoveel kansen op nieuwe contacten.”

Fennema gelooft in het concept. ,,Voor ons bedrijf is deelname vanzelfsprekend. Het heeft positief gewerkt voor onze naamsbekendheid in de regio met nieuwe klanten als resultaat. En toch wordt het nut om deel te nemen door veel bedrijven onderschat,’’ stelt hij.

,,Veel bedrijven hebben de Welkomstbeurs uit 2005 als referentie. Dat was een gigantisch spektakel maar de doelstelling was totaal anders. De Regionale Businessdagen is een netwerkevenement. Gewoon business-to-business en het liefst zie ik dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt voor onze regio. Hier gebeurt zo ontzettend veel. Gorinchem ligt centraal en beschikt over een fantastische locatie. Wat wil je nog meer?’’

,,Fenexpo is de naam van het nieuwe bedrijf en we pakken het professioneel aan. We hebben een mooie website, duidelijk promotiemateriaal en uiteraard een enthousiast team,’’ aldus Tamara van Nijburg, verantwoordelijk voor de acquisitie van de stands en begeleiding tijdens de beurs. ,,We gaan bedrijven actief bezoeken om hen te laten zien welke kansen deze beurs biedt. Het concept is compleet en voor de kosten hoeft niemand het te laten. Voor meer info: www.regionalebusinessdagen.nl

advertentie
advertentie