Sint heeft het druk in Hardinxveld

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

De Sint was op vrijdagavond 28 november, samen met twee Pieten, tante Toos en een aantal prijswinnaars, in speelgoedzaak Intertoys Boogaard te vinden om de prijswinnaars van de kleur- en rebuswedstrijd te helpen bij het uitzoeken van een cadeautje. Deze mochten zij kopen met hun gewonnen waardecheque. Elke winnaar ging met een cadeautje naar huis.

H’VELD-G’DAM - Voor Sinterklaas brak na de aankomst op 22 november een drukke tijd aan. Hij liet afgelopen weekend zijn gezicht weer meerdere malen in Hardinxveld zien. Onder andere in het winkelcentrum, waar de prijswinnaars een cadeautje uit mochten zoeken. De dag erna was de Sint in Boven-Hardinxveld te vinden, waar hij de Lange Wei en Tiendwaert bezocht.

Daarna nam Sinterklaas alle tijd om het winkelcentrum te verblijden met zijn aanwezigheid. Dit werd erg gewaardeerd door het winkelende publiek en de winkeliers. Ook mochten alle winnende kinderen gratis op de foto voor de etalage van de winkel Kids en Koters, de winkel die de etalagewedstrijd won.

Ook op zaterdag 29 november was de Goedheiligman, ook weer samen met tante Toos en de twee Pieten, in het dorp te vinden en wel in Boven-Hardinxveld. Hier bezocht hij zorg- en wooninstelling de Lange Wei en zorginstelling Tiendwaert.

Sinterklaas vermaakte de bewoners van de zorginstelling de Lange Wei met zijn verhalen. Ook werden er liedjes gezongen die door tante Toos werden aangeleerd. Bij de liedjes konden allerlei bewegingen worden meegedaan, wat de bewoners dan ook enthousiast deden. Daarnaast wist mevrouw Vonkt uit de Lange Wei de Sint te vermaken met haar verhaal over ervaringen in de Lange Wei. Zij wist Sinterklaas zelfs te strikken om lid te worden van de Vrienden van de Boerstichting.

Hierna vertrok de Sint naar zorginstelling Tiendwaert. Hier werd met smart op de Goedheiligman gewacht. Vol overgave zongen de bewoners mee met de bekende sinterklaasliedjes, die ingezet werden door tante Toos.

:Meer foto’s van het bezoek van de Sint zijn te vinden op onze website: www.kompashardinxveld-giessendam.nl

advertentie
advertentie