Bevallen in het Beatrixziekenhuis

26 januari 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Vrouwen die graag in het ziekenhuis willen bevallen en hun partners zijn van harte welkom op 16 februari in verpleeghuis Het Gasthuis. Op deze avond zal er informatie gegeven worden over bevallen in het ziekenhuis. Daarnaast wordt tijdens de bijeenkomst ook informatie gegeven aan vrouwen die graag thuis willen bevallen, maar onverhoopt naar het ziekenhuis moeten.

Er zijn op de avond diverse informatiestands en het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de afdeling Verloskunde en de verloskamers. Verder is het mogelijk alvast kennis te maken met één van de gynaecologen, verloskundigen en verpleegkundigen. Daarnaast is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de afdeling Verloskunde en de afdeling Kindergeneeskunde.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis ligt tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis.

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan bij de afdeling Verloskunde, via 0183-644736 of per e-mail: d.van.pelt@rivas.nl. Voor meer informatie kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling.

advertentie
advertentie