Lekker koken met minder vet

3 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De diëtisten van Rivas verzorgen, samen met medewerkers van Rivas Extra, een cursus ‘Lekker koken met minder vet’. Tijdens deze cursus wil Rivas laten zien dat vetarm eten ook gezellig en lekker kan zijn. In deze cursus wordt belangstellenden dan ook geleerd hoe ze een vetarme, maar smakelijke en feestelijke maaltijd kunnen bereiden. Kleine maaltijden en borrelhapjes komen echter ook aan bod.

De cursus vind plaats in het Da Vinci College aan de Mollenburgseweg in Gorinchem. Bij voldoende belangstelling start de cursus op dinsdagavond 17 maart van 19.30 tot 22.00 en wordt voortgezet op 24 en 31 maart en 14 en 21 april. Van deelnemers wordt wel verwacht ze de basisbeginselen van het koken enigszins onder de knie hebben. Aan de cursus houden deelnemers, naast de kunst om vetarm te koken, een werkmap over die wekelijks kan worden aangevuld met recepten.

De cursuskosten bedragen 58 euro, exclusief door de deelnemer zelf in te kopen ingrediënten. Rivas-pashouders krijgen 20 procent korting. Voor 12,50 euro per jaar is een Rivas-pas aan te vragen. Meer informatie kan via de Rivas Zorglijn (0900-8440) aangevraagd worden, of kijk op de website www.rivas.nl.

advertentie
advertentie