Piekerend bestuur weet niet waar dit huis stond

4 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Hoewel het niet storm liep met reacties is toch een aantal personen herkend op de foto 'auto van de dijk'. Ook heeft de Historische Vereniging diverse mensen een plezier gedaan door de foto per e-mail op te sturen. Aart Smit, de visboer uit de Peulenstraat staat achteraan. Achter de auto staat mevrouw Vogel met haar oudste zoon op de arm. Verder de tweeling Schild, Gerda Stichter, Rika van der Meyden en Gert Ambachtsheer. Naast de auto staat de onfortuinlijke chauffeur. Verdere gegevens blijven uiteraard welkom.

Een aantal weken geleden werden op zaterdagmorgen twee ingelijste foto's bij het Historisch Informatie Centrum gebracht. Op beide foto's staat een afbeelding van een vrij nieuw huis uit de jaren vijftig. ,,Het hele bestuur heeft er zich al over gebogen, maar we kunnen de locatie niet thuisbrengen. In eerste instantie denken we aan de Sluisweg, maar de achtergrond klopt niet. Volgens de gegevens moet het in Hardinxveld-Giessendam zijn. Wie van de Kompaslezers kan ons helpen?", vraagt Jany Dubbeldam zich af.

Reacties graag naar de Historische Vereniging, p/a A. Dubbeldam - van der Waal van Dijk, Buitendams 134, 3371 BN Hardinxveld-Giessendam, tel. 0184-613938. E-mail: jany@dubbeldam.nl.

advertentie
advertentie