Beetje flauw!

4 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Vorige week was ik op bezoek bij mijn ouders in verzorgingshuis ‘De Lange Wei’ en wat schetst mijn verbazing als ik bij mijn auto terugkeer... een geel papiertje onder mijn ruitenwisser!

Ik had mijn auto inderdaad niet in een parkeervak geparkeerd omdat die altijd bezet zijn, maar netjes naast de struiken. Ik was mezelf van geen kwaad bewust, omdat daar zo vaak auto’s staan en ik in de veronderstelling was dat ik niet onjuist handelde en ik me op het terrein van ‘de Lange Wei’ bevond. Andere voertuigen konden gemakkelijk passeren.

Hierbij wil ik dus andere bezoekers waarschuwen want het prijskaartje van 60 euro vind ik niet mis.

Ik neem aan dat die politieman op dat moment nog niet genoeg bekeuringen in zijn pocket had want ik vind dit zo kinderachtig en zoeken naar overtredingen. Waarom niet gewoon eerst een briefje met een waarschuwing! Zelf woon ik in de Peulenlaan (naast de Lelystraat) en daar staan al jaren op de hoeken auto’s geparkeerd (dus geen 5 meter uit de bocht ) en wel zo dat mensen met een boodschappenkarretje er niet langs kunnen. Daar is nog nooit naar gekeken! Dus bezoekers van ‘de Lange Wei’, pas op met parkeren want u heeft zo een criminele bekeuring aan uw broek !!!

mevrouw Schutter-Putters.

Naschrift van de redactie: politiewoordvoerster Wilma Noordergraaf reageert als volgt op deze ingezonden brief: ,,Het is heel vervelend voor deze mevrouw dat ze een bekeuring heeft gekregen, maar als wij tijdens surveillances constateren dat een auto verkeerd geparkeerd is, loopt de eigenaar het risico een bon te krijgen. Als mevrouw zegt dat auto’s in de Peulenlaan niet goed geparkeerd worden, horen we dat graag. We hopen dat deze mevrouw ons belt.”.

advertentie
advertentie