Tamara Blom beste bezorger Het Kompas

13 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Tamara Blom mag zich een jaar lang dé beste bezorger noemen Het Kompas Zij wist in 2008 zonder klachten zijn/haar wijk punctueel van de krant te voorzien.

Tijdens de jaarlijkse 'BikkelActie' van de Koninklijke BDU Uitgevers, uitgever van Het Kompas, nam Tamara Blom enthousiast de cadeaubon ter waarde van € 220,- in ontvangst uit handen van Bikkelsponsor Koos Coelman (manager Kijkshop.nl.) en hoofdredacteur Jos Scholten (l). Maar liefst 23 foutloze 'bikkels' kregen deze Kijkshop.nl-jaarprijs.

Met behulp van deze BikkelActie beloont de BDU bezorgers die het afgelopen jaar de krant uiterst correct hebben bezorgd. ‘Bikkels’ - de eretitel van onze bezorgers - zijn de laatste en daarmee tevens de belangrijkste schakel in de keten van de krantenproductie. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Barneveld, waar hoofdredacteur Scholten hen - ook namens de hoofdagenten - complimenteerde met hun voorbeeldige inzet, werden de winnaars en winnaressen in het zonnetje gezet. De hoofdprijs, een computer ter waarde van € 2.200,- ging naar Bert-Jan Couzijnsen van de BDU-titel De Stad Nijkerk.

Wil jij ook in aanmerking komen voor deze prijzen, of gewoon met bezorging een leuk zakcentje verdienen, meld je dan aan op de vernieuwde Bikkel-website: www.bdubikkel.nl

De winnaars van de andere titels zijn:

www.CulemborgseCourant.nl: Myrna Meenhorst

www.StadTiel.nl: Wendy van Soelen

www.NieuwsbladGeldermalsen.nl: Dina van Koeverden

www.StadGorinchem.nl: Marjanne van Schijndel

www.Klaroen.nl: Barthilde Welie

www.KompasHardinxveld-Giessendam.nl: Tamara Blom

www.KompasSliedrecht.nl: Silvia de Paus

www.NieuwsbladDeBand.nl: Ina de Ruiter

www.NieuwsbladDeKaap.nl: Dominique Furst

www.dePuttenaer.nl: Wim Elsenaar

www.Scherpenzeelsekrant.nl: Gerdine Gotink

www.StadAmersfoort.nl: J. Bokhorst

www.StadNijkerk.nl: Jan de Gier

www.DeWoudenberger.nl: Emma Hees

www.EdeStad.nl: Anne Dekker

www.HoofddorpseCourant.nl: Inge Heyma

www.HoogenLaag.nl: J. Renema

www.LeusderKrant.nl: Kevin Velt

www.VeenendaalseKrant.nl: Gelinda Hendriks

www.BarneveldseKrant.nl: A. Schimmel-Bol

www.Tussenmaasenwaal.nl: Bas van Bronkhorst

Daarnaast werden ook nog prijzen uitgereikt aan Hans van der Mooren voor zijn bezorging in 2008 van Deltapost en Kor Muller voor de bezorging van de Nunspeter Post. Twee titels die inmiddels zijn opgegaan in www.Veluweland.nl.

advertentie
advertentie