Huisdecoratie in natuurlijke materialen

4 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Voor iedereen die ervan houdt creatief bezig te zijn en iets moois in huis te hebben wat zelf is gemaakt, geeft SKEW woensdag 13 mei maart een workshop huisdecoratie met natuurlijke materialen.

Deze creatieve avond biedt deelnemers de mogelijkheid om naar eigen smaak een natuurlijke huisdecoratie te maken. In deze workshop maken zij twee kransen waarvan één met hooi of mos en de andere met eucalyptus. Het stuk wordt gedecoreerd met wilgentakken waar zij een vogelnestje in maken. Het geheel maken zij verder op met leuke voorjaarsmaterialen en binnen- of buitenplantjes. Ook deelnemers die minder creatief zijn, zijn van harte welkom.

Deze workshop vindt plaats van 19:30 tot 22:00 uur in SKEW -locatie de Ducdalf, aan de Scheldestraat 1. De workshopprijs bedraagt € 27,50, inclusief gebruik van alle materialen die nodig zijn tijdens de workshop. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij de SKEW, via 0184-612771 of via e-mail: ineke@ducdalf.nl, onder vermelding van (nawt-)gegevens.

Voor meer informatie over José Verschoor kan gekeken worden op: http://www.freewebs.com/joseverschoor/index.htm.

Meer informatie over het activiteitenprogramma van de SKEW is te vinden op: www.ducdalf.nl.

advertentie
advertentie