Europarlementariërs te gast in de regio

5 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM / SLIEDRECHT - De CDA-regio’s Drechtsteden en De Waarden ontvangen maandag 11 mei een CDA Euro-delegatie onder leiding van voormalig bewoonster van de Alblasserwaard, de Europarlementariër Corien Wortmann. Zij is specialiste op het gebied van verkeer en vervoer en wordt vergezeld door Cornelis Visser, die zich bezighoudt met landbouw, visserij en economische zaken.

Beide Europarlementariërs leggen met landelijke en regionale politici gedurende de dag bezoeken af bij diverse bedrijven, waar onder meer wordt gesproken over de huidige toestand van de economie.

Na een bezoek aan Teus Vlot Diesel & Marine in Sliedrecht wordt bij Maat Transport in Alblasserdam gesproken over de te vestigen containerterminal en de daarmee samenhangende infrastructuur-problematiek. Daarna zal Corien Wortmann bij Vlot Mondial Movers in Sliedrecht met de vereniging van ondernemers in gesprek gaan.

Visser spreekt vanaf 20.00 uur over de landbouw in het Griendencollege (Prof. Kamerlingh Onneslaan 109, 3362 VE Sliedrecht).

Belangstellende burgers, maar in ieder geval de agrariërs uit het Drechtstedengebied en De Waarden zijn hierbij van harte welkom.

advertentie
advertentie