Project de Kerkbuurt opent deuren voor het publiek

Nieuws

SLIEDRECHT - Project de Kerkbuurt is tijdens de Dag van de Bouw, zaterdag 6 juni, geopend voor publiek. De bouwlocatie is van 10.00 uur tot 16.00 uur te bezichtigen. De Kerkbuurt is één van de 250 spraakmakende locaties in Nederland die in het kader van de Dag van de Bouw zijn opengesteld.

De inwoners van Sliedrecht en omgeving zijn zaterdag 6 juni in de gelegenheid om op de bouwplaats, die normaal niet toegankelijk is voor het publiek, met eigen ogen te zien hoe zo’n omvangrijk project, wat bestaat uit zestien appartementen en enkele winkelruimten, in het hart van het winkelcentrum van Sliedrecht wordt gerealiseerd.

Voorzitter van Bouwend Nederland Elco Brinkman: ,,De Dag van de Bouw groeit in hoog tempo uit tot een populair evenement voor iedereen die interesse toont in de bouw. Dit is alweer de vierde keer dat Bouwend Nederland met haar aangesloten bedrijven de Dag van de Bouw organiseert. Het is een eigentijdse manier om aan het publiek te laten zien waar we als bouw mee bezig zijn en waar we trots op zijn.”

Project de Kerkbuurt is te vinden aan de Kerkbuurt 54-60 in Sliedrecht.

De Dag van de Bouw is een initiatief van branchevereniging Bouwend Nederland en de 5.000 bij haar aangesloten bouw- en infrabedrijven. De open dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ en heeft tot doel meer bekendheid te geven aan de vele positieve kanten van de bedrijfstak.

Vorig jaar kregen ruim 100.000 bezoekers een gevarieerde indruk van het vakmanschap, de innovaties en de kwaliteit van het werk. Het succes van voorgaande jaren is de reden voor Bouwend Nederland om nu voor de vierde keer de landelijke open dag te organiseren. Op de website www.dagvandebouw.nl staat het overzicht van alle projecten van de Dag van de Bouw. Dit jaar heeft de Dag van de Bouw als thema duurzaamheid (energiebesparing, afvalvermindering en geluidsisolatie).

advertentie