Slechte week voor ttv Drivers

27 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Eén keer winst, één gelijkspel en zeven nederlagen. Dit was het eindresultaat van een week tafeltennis bij ttv Drivers.

Team 1 verloor met 8-2 van Pecos 5. Adriaan van Vliet redde de eer in het enkelspel. Niels Meerkerk en Van Vliet wonnen ook het dubbelspel.

Team 3 ging met 8-2 ten onder bij Papendrecht 5. Alleen de sterk spelende Martijn Boxman wist twee sets te winnen. Team 4 wist een net gelijkspel binnen te halen tegen Tavernie 4. Eef Schouten en Marion van Strien scoorden tweemaal en Raymond de Wit eenmaal. Team 5 kon niet profiteren van het thuisvoordeel tegen Papendrecht 6: 3-7. Ewout Visser was goed voor twee sets, Mark van de Waal van Dijk won één set.

Bij de junioren was het niet veel beter. Team 1 speelde thuis tegen Serve 71 1 en verloor met 3-7. Janneke van Velzen en Simon Aangeenbrug wonnen één set. Coen Boer en Van Velzen wonnen ook samen het dubbelspel. Team 2 speelde uit bij Dordrecht 4 en verloor met 9-1. Stefan van der Have redde de eer. Team 3 speelde thuis tegen Ttva 2. Rick Boogaard, Pieter Verheuvel en Wim de Bruin wonnen elk één set. Team 4 speelde uit bij Kwiek 2. Hoe goed Jaron de Bruin, Corne de Jong en Gijsbert de Ruijter ook hun best deden, zij wisten geen set te winnen. Team 5 boekte een kleine winst bij Papendrecht 7: 4-6. Reinier Weppelman scoorde driemaal, Andre van de Wolf tweemaal. Door winst in het dubbelspel sleepte de ploeg de winst binnen.

advertentie
advertentie