HKC bazaar met vele festiviteiten

31 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Korfbalvereniging HKC kijkt uit naar de jaarlijkse bazaar, die vrijdag 6 en zaterdag 7 november plaatsvindt.

De organisatie heeft mooie cadeaus ingekocht, zodat het zeker de moeite waard is om een gokje te wagen bij het Rad van Fortuin of bij de Enveloppenstand. Ook de schiettent is net als in voorgaande jaren met vele mooie prijzen uitgerust. Wie dus met scherp schiet kan direct zijn prijs mee naar huis nemen. De grabbelton mag natuurlijk niet ontbreken. Een hapje en een drankje mogen niet ontbreken. De bar en de keuken zijn geopend, zodat bezoekers een drankje, broodje, snack of andere warme hap kunnen bestellen. Wegens groot succes herhaalt de organisatie de spellencarrousel. Kinderen kunnen hier voor slechts € 2,50 vijf spellen spelen, zoals muizenboom, de Bob de Bouwer puzzel, piratenschatkist, stokvangen en jongleren.

De bazaar begint vrijdag 6 november om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Zaterdag 7 november vinden de festiviteiten van 14.00 uur tot 19.00 uur plaats. Zaterdagmiddag is de speciale kindermiddag.

advertentie
advertentie