Een fantastisch 2010!

29 december 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De redactie van Het Kompas wenst alle lezers van de krant en de bezoekers van de website een fantastisch 2010. De jaarwisseling is voor velen een moment voor een nieuwe start en goede voornemens. Zo ook voor de redactie: zo willen we u nog meer dan in de afgelopen jaren op een snelle en betrouwbare manier voorzien van nieuws uit uw directe woonomgeving.

Dat gaan we doen door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van krant én website. U kunt daardoor dagelijks meer nieuwsberichten en foto's van ons verwachten. Bovendien willen we onze lezers en bezoekers zoveel mogelijk ruimte bieden om hun eigen nieuws voor het voetlicht te brengen. Mede hierdoor hopen we dat www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl hét nieuwsplatform van de regio blijft.

U ziet het, goede voornemens genoeg. Wij hopen dat u ze met ons waar wilt maken!

Heeft u leuke filmpjes of foto’s van de jaarwisseling en wilt u die met onze lezers delen, plaatst u deze dan op onze lezerspagina op www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl. Ook uw nieuwjaarswensen zijn van harte welkom op deze site.

advertentie
advertentie