Inleiding over geloofsbelijdenissen

22 april 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De commissie Vorming en Toerusting van PKN Gereformeerde kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld is heel blij dat Marleen Ramaker donderdag 29 april op verzoek een inleiding verzorgt over geloofsbelijdenissen.

Marleen Ramaker (1944) is nationaal een bekende spreekster. Zij schreef diverse boeken en stelde cursussen samen die gericht zijn op geloofsopbouw, persoonlijkheidsontwikkeling en onderlinge relaties vanuit Bijbels perspectief. Ramaker is hoofdredacteur van het kwartaalmagazine ‘Groei’, dat gericht is op de toerusting van christenen met het oog op hun betekenis en invloed in eigen kerk en omgeving. Zie ook www.groei.org.

,,We willen met name het geloofsgesprek met elkaar voeren. Passend bij het jaarthema 'Gemeente met karakter' willen we tevens de basis van ons geloof ter sprake brengen. Wat is ons geloofsfundament? Waar is ons geloof op gebaseerd? De geloofsbelijdenissen geven daar een prima handvat voor. Na de inleiding over het credo gaan we in groepjes, aan de hand van vragen, dieper op de stof in", aldus de organisatie

De bijeenkomst wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van de PKN Gereformeerde kerk, Stationsstraat 20 en begint om 20.00 uur.

advertentie
advertentie