HKC trots op jubileumprogramma

31 mei 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - HKC viert deze week haar 75-jarig bestaan. Een speciale commissie heeft een jubileumprogramma bedacht. Alle activiteiten, zoals korfzitten, spelletjesochtend, mixtoernooi en een receptie, vinden plaats bij de korfbalvereniging aan de Pieter de Hooghstraat.

Vrijdag 11 juni start de viering met de recordpoging korfzitten. Enthousiaste leden proberen 31 uur op een korf te zitten. Zij doen dit voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een rolstoelschommel voor Syndion. Sponsors en donoren worden nog steeds gezocht.

Zaterdag 12 juni heeft HKC Familie Monokorfbal georganiseerd, voor belangstellenden vanaf veertien jaar. Ook vindt voor de kinderen een spelletjesochtend plaats. Daarnaast wordt die dag een mixtoernooi gehouden en verloot de vereniging een ballonvaart. De vaart wordt gesponsord door Koninklijke BDU Uitgevers B.V., uitgever van Het Kompas.

Woensdag 16 juni vindt een jubileumwedstrijd plaats. Vanaf 20.00 uur betreedt HKC 1 dan het veld voor een wedstrijd tegen Alblasserwaard All Stars, met spelers van de regioverenigingen. Ook wordt die dag een ballonnenwedstrijd en een pannenkoekenfeest gehouden.

Donderdag 17 juni wordt vanaf 19.15 uur een receptie gehouden voor alle leden, sponsors, coaches en genodigden. Gastspreker is de Vlaamse sportpresentator en -commentator Carl Huybrechts. Hij zal met zijn 'Lessen van Toppers' iedereen boeien.

Zondag 20 juni vindt een tentdienst plaats. Deze dienst is vanaf 14.30 uur. De tentdienst wordt gehouden met medewerking van Praiseband 4tune en Arie de Rover.

Verder heeft HKC een 'Ik Hou Van Holland Quiz', filmavond, survivaltocht, ouder/kind competitie, tentenkamp, verkleed koppelschieten en een midweektoernooi georganiseerd. Het complete programma met aanvangstijden is te vinden op www.hkc-korfbal.nl.

advertentie
advertentie