HKC viert 75-jarig bestaan

31 mei 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Korfbalvereniging HKC bestaat 75 jaar. De vereniging uit Boven-Hardinxveld wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De maand juni staat daarom bol van activiteiten bij HKC. De vereniging organiseert een receptie, tentenkamp, korfzitten, ballonvaart en nog veel meer.

Korfbalvereniging HKC is 75 jaar geleden opgericht. De club speelde destijds op het terrein van De Putten. Ondertussen is veel veranderd, want de gezonde club is verhuisd naar de Pieter de Hooghstraat. Ook spelen de teams op kunstgrasvelden en is de houten keet vervangen voor een stenen clubgebouw. Het korfbalterrein wordt in de maand juni omgedoopt in feestterrein. HKC organiseert dan verschillende jubileumactiviteiten.

Vrijdag 11 juni trapt de vereniging af met de recordpoging korfzitten. Enthousiaste leden proberen 31 uur op een korf te zitten. Dit jaar gaat de opbrengst naar Syndion. Naast deze actie organiseert HKC verschillende activiteiten, zoals een tentenkamp, Ik Hou Van Holland Quiz, survivaltocht, spelletjesochtend, mixtoernooi, familie monokorfbal, BDU ballonvaart, receptie en een tentdienst. Meer informatie over het complete programma op www.hkc-korfbal.nl.

advertentie
advertentie