Gorcums Reisburo BV lanceert nieuw merk: PilootKOEN

Nieuws

GORINCHEM - Het Gorcums Reisburo BV lanceert een nieuw merk: PilootKOEN. De formule is een bundeling van vliegtickets, hotels en autohuur voor zowel de zakelijke- als vakantiereiziger.

Gorcums Reisburo BV is een honderd procent zelfstandig Gorcums familiebedrijf en verzorgt reeds sinds 1976 vakantie- en zakenreizen. De afdeling zakenreizen is een aparte tak die een stormachtige ontwikkeling doormaakt. Naast het verzorgen van zakenreizen, boeken zij 'losse' vliegtickets, die vaak gekoppeld zijn aan een hotel en een huurauto voor de particuliere markt. Die combinatie van vliegtickets, hotels en autohuur voor zowel de zakelijke- als vakantiereiziger wordt nu gebundeld in PilootKOEN. ,,PilootKOEN is vooral geen kille internet-boekingsmachine, waarop louter vliegtickets geboekt kunnen worden, maar onderscheidt zich door voor dezelfde of zelfs lagere prijs, meerwaarde te leveren", aldus directeur Frank Visch.

Hij vervolgt: ,,Tijdens de aswolk konden wij bijvoorbeeld tientallen klanten helpen toen zij ergens in de wereld vastzaten. Voor zakenreizigers betekent dat wij de complete zakenreis uit handen kunnen nemen. PilootKOEN verzorgt niet alleen de reis zelf, maar biedt ook managementrapportage om kostenbesparing te realiseren. Tevens biedt PilootKOEN een vliegticketgarantie, spaarprogramma’s van alle vliegmaatschappijen en is een Klimaat Neutraal Programma ook mogelijk”. Ook vakantiereizigers kunnen terecht bij PilootKOEN en krijgen dezelfde persoonlijke aandacht en advies. Juist daarom is gekozen voor de naam PilootKOEN; een naam die zich onderscheidt van de massa en reizen weer persoonlijk maakt. De naam Koen is echt Hollands en staat voor dapper, kundig en bekwaam. De letterlijke betekenis is bekwame raadgever en past dus perfect bij hetgeen wij doen."

PilootKOEN is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Voor zakenreizigers is PilootKOEN 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar in noodgevallen.

advertentie