Kinderdisco met Hardinxveld Got Talent

11 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Na het dansoptreden van Marie van Driel en Silvy Noordenne en de playbackact van Melvin Koolhaas, is de SKEW overtuigd dat Hardinxveld-Giessendam jong talent heeft. Tijdens de kinderdisco op vrijdag 28 oktober wordt daarom een Hardinxveld Got Talent Show gehouden. Iedereen die goed kan dansen, zingen of een ander talent heeft, moet nu zijn of haar kans grijpen.

Maandag 24 oktober is van 16.00 uur tot 17.30 een oefenavond voor de deelnemers aan de HVD Got Talent Show. Tijdens deze avond kunnen zij nog een keer oefenen voor een optreden of act en geeft de organisatie handige tips om het optreden tot een groot spektakel te maken.

Tijdens de kinderdisco wordt ook swingende muziek gedraaid, discospelletjes gedaan, inkttattoo's gezet en nagels gelakt. Het zetten van de tattoo's en het lakken van nagels is van 18.00 uur tot 18.45 uur. Daarna is het tijd voor de 'Hardinxveld Got Talent Show' en het dansen op swingende muziek.

Iedereen van acht tot en met twaalf jaar is van 18.00 uur tot 21.00 uur welkom om een feestje te bouwen in de Ducdalf. De entree is gratis en voor een klein bedrag kan frisdrank en snoep gekocht worden. Opgeven voor de talentenshow kan via 0184-612771.

advertentie
advertentie