Exclusieve woningen op locatie voormalig veevoederfabriek

29 december 2012 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - Den Dunnen Projectontwikkeling uit Hardinxveld-Giessendam heeft onlangs de locatie van voormalig veevoederfabriek Van der Ham in Noordeloos verworven om dit te gaan herontwikkelen. Er zullen enkele exclusieve woningen verrijzen. Den Dunnen heeft gekozen voor een vernieuwende aanpak en laat de toekomstige bewoners meedenken met de hele ontwikkeling om te komen tot het beste resultaat.

,,Het is uniek dat midden in de Alblasserwaard een herontwikkelingslocatie beschikbaar komt, en dat geldt ook voor deze locatie. De locatie ligt aan drie zijden aan het water, waardoor bij bijna iedere woning een eigen ligplaats voor een boot mogelijk is. Daarnaast maken de rust en ruimte van de polder het tot een unieke plek. Tel daarbij de goed bereikbaarheid op en je kunt spreken van een toplocatie in de Alblasserwaard", zegt Martijn Versteeg van Alblasserwaard Makelaars.

Geïnteresseerden kunnen via de website www.grotewaerd.nl reageren en vervolgens zal de makelaar contact opnemen om de woonwensen te inventariseren. De projectontwikkelaar heeft opdracht gegeven aan Van der Padt en Partners Architecten uit Giessenburg om de woningen vorm te gaan geven. Met de woonwensen zal de architect aan de slag gaan om tot een plan te komen. Gedurende het hele proces zal er nauw overleg blijven met de geïnteresseerden om zo tot het beste plan te komen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.grotewaerd.nl of direct contact opnemen met Martijn Versteeg van Alblasserwaard Makelaars via 0184-670733.

advertentie
advertentie