Winnares Dag van de Woningmarkt

26 september 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Gertrude Breevaart heeft woensdag 18 september op een feestelijke wijze de iPad Mini uitgereikt gekregen. De iPad Mini actie is een gezamenlijk initiatief van Aannemersbedrijf Gebroeders Blokland en Expert Dukel uit Hardinxveld-Giessendam.

Tijdens de Dag van de Woningmarkt konden bezoekers kennis maken met het toekomstig nieuwbouwproject 't Fort in Hardinxveld-Giessendam. Speciaal voor locatie 't Fort (Uranusstraat) heeft Gebroeders Blokland de specifieke woonwensen onder bezoekers geïnventariseerd. De resultaten worden gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het plan. Gebroeders Blokland/Bloklandhuizen ontwikkelt en bouwt ruim 35 jaar nieuwbouwwoningen in Midden- en Zuidwest Nederland. Recente projecten zijn onder andere appartementencomplex De Bonkelaar in Sliedrecht en zorgcomplex Tiendwaert in Hardinxveld-Giessendam. Op www.bloklandhuizen.nl staat meer achtergrondinformatie.

Fotobijschrift: V.l.n.r: Gertrude Breevaart (winnares), Anita Brouwer (Expert Dukel) en Natasja Biemond (Blokland Huizen).

advertentie
advertentie