Regionale techniektraining bij SteDoCo

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - vv SteDoCo uit Hoornaar houdt dinsdag 22 oktober een volledig verzorgde dag vol met techniektraining voor jeugdspelers uit de gehele regio. Het betreft een open trainingsdag waaraan iedereen kan deelnemen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van SteDoCo of andere vereniging. Het technische deel staat onder leiding van voormalig Feyenoord en Sparta jeugdtrainer Erwin Pinas. Pinas heeft meer dan 25 jaar ervaring in de jeugdopleiding van deze betaald voetbal organisaties. De dag zal begeleid worden door enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers, met medewerking van eerste elftalspelers van vv SteDoCo (hoofdklasse niveau) en diverse voetballers van betaald voetbal organisaties.

De training is toegankelijk voor alle geïnteresseerde kinderen en jongeren uit de regio in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. Voor keepers is er een speciaal programma opgesteld.

De regionale techniektraining start om 9.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen. Op het programma staan diverse uitdagende techniekonderdelen waarin de deelnemers hun vaardigheden sterk kunnen verbeteren. De dag is volledig verzorgd met diverse drink pauzes en een gezonde lunch. Alle deelnemers ontvangen een speciaal voetbalshirt, een certificaat en er worden diverse voetbalprijzen verloot onder de deelnemers. Daarnaast ontvangen de deelnemers de foto's van deze techniekdag. De kosten voor deze volledig verzorgde dag bedragen € 50 per deelnemer.

Voor meer informatie of direct inschrijven: Arjan Versluis via jeugdopleiding@stedoco.nl

advertentie
advertentie