Buitenspeel-team kijkt tevreden terug

10 december 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het buitenspeel-team van Servanda, bestaande uit Servanda-medewerkster Marije van der Vliet en stagiaire Renee Mourik, kijkt met veel plezier en voldoening terug op de afgelopen periode dat zij bezig zijn geweest met het uitvoeren van buitenspeel activiteiten in Beneden en Boven-Hardinxveld.

,,Wij zagen dat er steeds meer kinderen kwamen om mee te doen met het buiten spelen en ook hoe creatief de kinderen daar wel niet in zijn," aldus Marije van der Vliet. ,,Het is mooi om te zien dat er steeds meer kinderen op af kwamen en wij hopen dat in 2014 het nog drukker gaat worden bij de groenstrook bij de Koningin Wilhelminaschool in Beneden-Hardinxveld en bij het Nassaupleintje in Boven-Hardinxveld."

Op de dinsdagmiddagen is het buitenspeel-team om de week aanwezig met de grote sport en speltas en mogen de kinderen van 15.30 uur tot 17.00 uur gebruik komen maken van de vele sport- en spelattributen. Dinsdag 7 januari is het buitenspelteam vanaf 15.30 uur te vinden op het Nassaupleintje in Boven-Hardinxveld.

advertentie
advertentie