Kids & Koters is verhuisd naar de overkant

18 december 2013 om 00:00 Nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Kinderkledingzaak Kids & Koters heeft begin deze maand de vertrouwde winkel aan de Peulenstraat 239a verruild voor het schuin ertegenover gelegen pand op nummer 224, waarin tot voor kort Jules Fashion was gevestigd. De ruime zaak biedt plaats aan een mooie collectie kleding voor baby’s, peuters, kleuters en grotere kinderen. De compagnons Ella van Son en Marian Smits zien de verhuizing als een nieuwe stap in hun bijna zes jaar durende samenwerking.

Door Ria Scholten

De winkel verkoopt kinderkleding in verschillende prijsklassen. Bij binnenkomst valt het oog meteen op de collectie babykleding in de maten 50 tot en met 86 van bekende merken als Noppies, Feetje, Dirkje en Le Chic. Iets verderop hangt de kleding voor de peuters en kleuters (maat 92 tot en met 116). Jongens kunnen kiezen uit bekende labels als Tumble & Dry, S.Oliver, Petrol, Cars en Vingino. Voor de meisjes komen daar Jubel en Le Chic nog bij. Ook grotere kinderen kunnen bij Kids & Koters terecht voor een leuke, eigentijdse outfit. ,,We verkopen voor deze doelgroep kleding in de maten 122 tot en met 176”, vertellen de dames. ,,Naast de eerder genoemde merken willen we voor de meisjes Geisha en voor de jongens Twinlife nog even noemen.”

“De zomercollectie die vanaf januari zal binnendruppelen wordt ook dit jaar gekenmerkt door vrolijke kleuren. Voor de meisjes gaan we kleding van Kiezeltje en Cakewalk verkopen”, meldt Ella. “Het zijn echte meisjesmerken met veel jurkjes en rokjes. Cakewalk maakt veel gebruik van bloemmotieven, streepjes en fotoprints, die met elkaar gecombineerd steeds weer voor een andere look zorgen. Jongens kunnen hier vanaf komend voorjaar onder andere terecht voor polo’s en overhemden van Pointer in klassieke kleurstellingen als rood, wit, blauw en lichte natuurtinten.”

Voor prijsbewuste klanten is er momenteel flink wat voordeel te behalen. “We geven vijftig procent korting op de complete jassencollectie”, vertelt Marian. “Voor alle overige kleding geldt: twee halen, één betalen. “Met het oog op de koude maanden die nog voor ons liggen vestig ik graag de aandacht op het wintersportmerk Barts met heerlijk warme mutsen, sjaals, wanten en handschoenen. Verder verkopen we leuke kraamcadeautjes, maar ook underwear voor jongens en meisjes. Haarspeldjes en sieraden van Souza zorgen in combinatie met een hippe tas van bijvoorbeeld Zebra voor de finishing touch.”

“We kunnen terugkijken op een goed jaar met als hoogtepunt de verhuizing naar dit prachtige pand”, melden de dames tot besluit. “Onze klanten willen we bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We wensen hen voor 2014 veel geluk en gezondheid toe. “

Zie ook de website: www.kids-en-koters.nl en Facebook pagina: www.facebook.com/kidsenkotershardinxveld. Telefoon: 06-48021577 of 06-36176087.

Foto-onderschrift: Marian (l.) en Ella zijn erg blij met hun nieuwe pand.

advertentie
advertentie